Monday, June 1, 2009

Sombong Bodoh

Kelmarin aku ada call stokis yg merangkap upline aku, ade ke patut dia kata tak nak jual produk sebab AKU BUKAN AHLI DIAMOND. Sekarang ni aku ahli VIP. Memang niat di hati nak upgrade ke diamond tengah bulan nie. Tu jenis org tak sabaq. Yg lagi best siap ungkit jumpa aku kat juru padahal aku duk kat TAT. Laa kenapa lak nak ungkit. Heran sungguh aku.

Dia kata kalau dia jual produk tu dgn harga ahli kat aku dia rugi. Haaa kak ooi tula buat satu plan C, plan A & B tak nak belajar. Lepas tu,marah aku sebab aku tau guna internet. Dia ni apa kess. Macam2le perangai manusia.

SO kerana dia ni sombong bodoh dan tamak. So aku akan keluarkan group aku dari dia. Selamat Allah tunjukkan perangai dia awai sebelum aku dah built up ramai org. Setakat ni saya group aku dah 9 Orang. Kerana ketamakan dia , akhirnya dia yg rugi.

Aku akan make sure aku berusaha dan control market penang. Biar aku tunjukkan kemampuan aku. TU la jgn pandang rendah. YOU WAIT AND SEE.

1 comment:

Stokis Dija said...

hebat..hebat...tahniah atas semangat yang tinggi...teruskan usaha..tidak ada yg mustahil...selagi hayat dikandung badan...selagi nafas masih bernyawa..teruskan usaha murni anda...saya bercadang nak ambik video untuk dimasukkan ke dalam blog sebab saya cadang nak videokan semua downline dija dalam blog...semoga Allah beri kekuatan..amin...